FLT Ravintovalmentajasi

Hei! Olen Tiina Jakobsson – FLT Ravintovalmentaja®, terveydenhoitaja ja kolmen koululaisen äiti.

Lue lisää
FLT Ravintovalmentaja Tiina Jakobsson

RAVINTOVALMENTAJASI

FLT Ravintovalmentaja® on ravitsemuksen ja terveyden ammattilainen, joka tarjoaa henkilökohtaista ja yksilöllistä valmennusta juuri Sinun tarpeisiisi.

Tiina Jakobsson
Tiina JakobssonTerveydenhoitaja, FLT Ravintovalmentaja®
Olen terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Innostus opiskella ravintovalmentajaksi syntyi, kun saimme katkaistua perheemme kuopuksen tulehduskierteen ravinnon avulla.

OMA TAUSTANI

Olen suorittanut terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan kaksoistutkinnon Turun ammattikorkeakoulussa. Valmistuin vuonna 2004. Hoitajana olen työskennellyt siis jo yli kymmenen vuotta.

Ravitsemus on aina kiinnostanut minua, onhan se myös osa terveydenhoitajan työnkuvaa. Innostus opiskella ravintovalmentajaksi syntyi kun saimme katkaistua perheemme kuopuksen tulehduskierteen ravinnon avulla.

Lapseni oli jatkuvasti korvatulehduksessa ja söi toistuvasti antibioottikuureja. Suolisto meni aivan sekaisin ja lapsi oli niin uupunut, että hän torkahteli jatkuvasti. Lopulta koko perhe oli väsynyt. Onneksemme löysin funktionaalisen lääketieteen. Lapsen suolisto kunnostettiin terveyttä tukevan ravinnon avulla. Näin antibiootit saivat jäädä. Tervehtymistä tuettiin myös ravintolisillä.

Lopulta päädyin vuonna 2012 funktionaalisen lääketieteen asiantuntija Paula Heinosen luennolle Turun konserttitaloon. Paulan asiantuntemus ja persoona herättivät innostuksen opiskella aiheesta lisää.

Perheeni oli saanut niin ison avun oikeasta ravitsemuksesta, että halusin auttaa myös muita. Aloitin funktionaalisen lääketieteen opiskelun työn ohessa keväällä 2013 ja valmistuin jouluksi 2015.

Funktionaalisen lääketieteen koulutus sisältää mm. biokemiaa, mikrobiologiaa ja fysiologiaa.  FLT perustuu tieteeseen ja moniin tutkimuksiin. Hoidon tavoitteena on asiakkaan paras mahdollinen hoito ja vointi.

Koulutukseni

FLT Ravintovalmentaja®, FLT I A-B, FLT II A-D, Pro Health Oy, 2015
Ravitsemustieteen perusteet, Turun kesäyliopisto, 2014
Terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja, Turun ammattikorkeakoulu, 2004

Lisäksi olen osallistunut seuraaviin koulutuksiin:
FLT III C (neurologia), FLT IV B (hormonit), Pro Health Oy, 2016
TT 6-8, Pro Health oy, 2015
FLT III A (neurologia), Pro Health oy, 2014

FLT Ravintovalmentaja® koulutuksen sisällön löydät täältä: Pro Health Oy

FLT Ravintovalmentajana® ja terveydenhoitajana voin auttaa ja tukea Sinun hyvinvointiasi!

HALUAN AUTTAA MYÖS SINUA!

FLT Ravintovalmentajana® ja terveydenhoitajana voin auttaa ja tukea Sinun hyvinvointiasi. Ravintovalmennus on meidän – sinun ja minun – yhteinen prosessi, jossa tavoitteena on sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi ravintovalmennukseen ja matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Varaa aika ravintovalmennukseen Turussa tai Paraisilla!

TUTUSTU PALVELUIHIN

Tiesithän, että valmennus onnistuu myös etänä puhelimen välityksellä?

LUE LISÄÄ