Työhyvinvointiin

panostaminen kannattaa!

Tiesitkö, että yksi euro työntekijän hyvinvointiin tuo vähintään viisi euroa takaisin?

Yksi poissaolopäivä maksaa keskimäärin 350 euroa. Viikon sairausloma maksaa siis yli 1700 euroa! Samalla summalla saat paljon tietoa ja taitoa hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja sairauspoissaolojen vähentämiseksi.

Olen terveyden- ja sairaanhoitaja sekä FLT Ravintovalmentaja® ja shiatsuhoitaja.  Autan asiakkaitani yksilö- ja ryhmävalmennuksissa kohti terveyttä, energiaa ja hyvää oloa. Luennoin erilaisille ryhmille. Shiatsuhieronta tasapainottaa ja rentouttaa. Autan ihmisiä palauttamaan, ylläpitämään ja edistämään terveyttään kokonaisvaltaisesti.

Miten sinä haluat panostaa työhyvinvointiin?

Luennot

Esimerkkejä aiheista:

  • Kohti terveyttä, energiaa ja hyvää oloa
  • Hyvinvoiva suolisto on terveyden perusta
  • Stressin vaikutukset hyvinvointiimme

Hyvinvointihaaste

Hyvinvointihaaste sisältää vähintään kolme ravitsemukseen ja terveyteen liittyvää luentoa, jokaisen osallistujan alku- ja loppukartoituksen ja ruokapäiväkirjan kommentoinnin. Haasteen päättyessä saatte tulosraportin ja parhaiten edistynyt palkitaan. Luentojen aiheet voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan. Hyvinvointihaaste toteutetaan yrityksenne tiloissa, jolloin teiltä ei kulu aikaa siirtymisiin.

Shiatsu

Shiatsu on japanista peräisin oleva hoitomuoto, joka on hyvin tasapainottava ja rentouttava. Shiatsussa painellaan ja hierotaan kehon energiakanavia eli meridiaaneja. Hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi lihasjännitysten ja stressin hoitoon. Lyhyempiä hoitoja voidaan toteuttaa myös työpaikoilla.

Lue lisää!

Pyydä tarjous ja kysy lisää!