Shiatsu tasapainottaa ja rentouttaa!

Vain kotikäyntinä.

Toistaiseksi en tee shiatsuhoitoja.

Mitä?

Shiatsu on japanista peräisin oleva perinteinen hoitomuoto, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Sana shiatsu tarkoittaa sormilla painamista. Shiatsussa painellaan ja hierotaan kehon energiakanavia sekä niillä sijaitsevia akupisteitä. Lisäksi hoitoon kuuluu erilaisia venytyksiä. Shiatsuhoitaja käyttää hoidossa kämmeniä, peukaloita, rystysiä ja kyynärvarsia. Shiatsu tasapainottaa ja rauhoittaa. Hyvän vaikutuksen huomaa energisyytenä, verenkierron parantumisena ja ylipäätään hyvinvoinnin lisääntymisenä.

Miten?

Hoito tehdään lattialla patjalla vaatteiden päältä. Shiatsuhoito voi edetä seuraavasti: Aluksi asiakas istuu ja hoito alkaa pään ja hartioiden alueen paineluilla, vedoilla ja venytyksillä. Seuraavaksi asiakas käy vatsamakuulle ja hoitaja käsittelee selän ja jalkojen takaosien meridiaanit. Asiakkaan käännyttyä selinmakuulle käsitellään alaraajat, jalkapohjat, kylkiasennossa kyljet ja pohkeet. Jälleen selinmakuulla käsitellään vatsan alue, kädet ja niska-hartiaseutu sekä pää. Hoito päättyy rentouttavaan kasvojen hierontaan.

Kenelle?

  • stressaantuneelle

  • väsyneelle

  • unettomuuteen

  • päänsärkyyn ja migreeniin

  • fibromyalgiaan

  • lihasjännityksiin

  • hemmottelua kaipaavalle

Kuka?

Olen Tiina Jakobsson, hyvinvointiyrittäjä koko sydämestäni. Olen koulutukseltani shiatsuhoitaja, FLT Ravintovalmentaja® sekä terveyden- ja sairaanhoitaja. Tavoitteenani on aina asiakkaan hyvä olo.

Vain kotikäynteinä!

Kokemuksia

”Tämä shiatsu on ihmeellinen hoito, kun se on niin totaalisen rentouttava.” -shiatsuasiakas

”Shiatsu on kokonaisvaltaisen rentouttava ja stressiä poistava kokemus, jossa unohtaa hetkeksi kaiken muun. Ihan kuin lomalla olisi käynyt. Tiinalla on rentouttava kosketus ja läsnäolo.” -Elina

”Ohhoh! Kylläpäs minä nukuin.”
-shiatsuasiakas

”Ihanan rentouttavaa! Hoito tuntui juuri siellä missä pitikin. Mistä tuo käsiesi lämpö tulee? Se lämmittää koko kropan.”
-shiatsuasiakas

Ota yhteyttä!