Olethan kuullut jo suosituista ja herkullisista työpajoista? Nämä sopivat mainiosti ohjelmaksi illanviettoon, tyky-päivään, polttareihin, piristykseksi arkeen tai vaikkapa harrastusryhmän tapaamiseen.

Tällä hetkellä voit valita kahdesta erilaisesta työpajasta:
– Valmistetaan smoothie -workshop
– Valmistetaan aamupala -workshop

Työpaja alkaa aina teemaan sopivalla infolla. Tämän jälkeen valmistamme yhdessä muutaman smoothien tai aamupalan ja maistelemme niitä. Minä tuon paikalle tarvittavat raaka-aineet ja reseptit, jotka saatte myös mukaanne. Tarvittaessa järjestän myös astiat ja laitteet. Työpaja voidaan järjestää esimerkiksi kotona tai työpaikalla, mutta myös minun järjestämässä tilassa. Mikäli sinä toimit työpajan emäntänä ja tarjoat tilan ja astiat, saat siitä kiitoksen. Työpajojen hinnat ovat noin 20-25 € / osallistuja.

Smoothiesynttärit kouluikäisille lapsille! Synttäreillä valmistamme yhdessä kaksi erilaista smoothieta ja tutustumme raaka-aineisiin. Reseptit lapset saavat mukaansa. Keskustelemme myös sokerista, missä sitä on, kuinka paljon ja mitä se meille aiheuttaa. Kesto n. 1,5 h. Hinta sankarin tiloissa 85 e + 5 e / lapsi.

Toimi heti ja varaa oma työpajasi nyt!
Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, lähetä postia tiina@ravintovalmennusolo.fi tai soita 0405208349.

PS. Tulossa myös Valmistetaan raakasuklaata -workshop. Voit jo ilmoittautua emännäksi.